måndag 1 mars 2010

man kunde få någon att göra om vårt pannrum

Projekt Pannrum/Tvättstuga

Pannrummet har vi inte gjort om eller fixat till sedan vi flyttade in hösten -87.
Orken tog liksom slut, övrigt i huset är redan genomgången både två eller tre gånger.Detta stackars rum med färgerna brunt, blått och orange mode a`la 70 tal.
Oljepannan åkte ut, två-tre år sedan och med den följde inomhus oljetanken på tre kubik,in kom det en bergvärmepanna, ekonomiskt och miljövänligt.Detta skulle bli vårt vinterprojekt. Nu när fåglarna börjar sjunga och temperaturen sträcker sig till lite över noll, så starten blev nog lite sen, kan man säga.
Började i februari att titta i kataloger och broschyrer, fann både kakel och klinkers, målarfärg till tak och snickerier. Frugan såg slutet på ett av dessa göraomprogram och såg en svart dörr, så nu har jag har köpt en burk svart målarfärg, då pannrummet även har egen dörr, så det blir svartjobb för min del.
Liten rättelse, det blir inget pannrum, det blir en tvättstuga.
Frus anmärkning.
Taket är numera vitt, efter nogrann målartvätt som ej behöver eftersköljas, mycket fiffigt. Hasse en god vän, sade, isolera ytterväggarna på insidan, det tjänar du på. Då han är en god vän och en hejare på att fixa saker och ting. ....forts följer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar